Raquel Riu i Jordi Orts, tours en català a Munic

Tours en català a Munic, amb Bayern a medida

A Bayern a medida també parlem català. Oferim les nostres visites guiades per Munic en català, des de la visita a peu (3 h) a la de mig dia combinada amb transport privat (5 h). 

També els tours temàtics com els dedicats al nazisme (Tercer Reich o memorial de Dachau), a la gastronomia o els culturals (Residenz, Nymphenburg, museus…).

Per descomptat, anem més enllà de la ciutat, amb les excursions d’un dia per la regió. La dels Palaus de Neuschwanstein i Linderhof és la sortida més popular que tenim en aquest sentit, però no l’única que podem oferir-vos en català. 

Si vens a Baviera de viatge, i vols més informació, escriu-nos a info@bayernamedida.com, telefona’ns o escriu-nos un missatge de WhatsApp al +49 157 309 193 57. Estarem encantats d’enviar-te un pressupost detallat sense compromís.

Associació Guies Catalans del Món

A Bayern a medida som guies oficials de la ciutat de Munic, amb part de l’equip acreditat com a tal en la llengua catalana. A més, a través de Raquel Riu i Jordi Orts, som els representants a la zona de l’Associació Guies Catalans del Món

Comparte

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Hablamos

Déjanos tus comentarios

Reserva Aquí