Raquel Riu i Jordi Orts, tours en català a Munic

Tours en català a Munic, amb Bayern a medida

A Bayern a medida també parlem català. Oferim les nostres visites guiades per Munic en català, des de la visita a peu (3 h) a la de mig dia combinada amb transport privat (5 h). 

També els tours temàtics com els dedicats al nazisme (Tercer Reich o memorial de Dachau), a la gastronomia o els culturals (Residenz, Nymphenburg, museus…).

Per descomptat, anem més enllà de la ciutat, amb les excursions d’un dia per la regió. La dels Palaus de Neuschwanstein i Linderhof és la sortida més popular que tenim en aquest sentit, però no l’única que podem oferir-vos en català. 

Si vens a Baviera de viatge, i vols més informació, escriu-nos a info@bayernamedida.com, telefona’ns o escriu-nos un missatge de WhatsApp al +49 157 309 193 57. Estarem encantats d’enviar-te un pressupost detallat sense compromís.

Associació Guies Catalans del Món

A Bayern a medida som guies oficials de la ciutat de Munic, amb part de l’equip acreditat com a tal en la llengua catalana. A més, a través de Raquel Riu i Jordi Orts, som els representants a la zona de l’Associació Guies Catalans del Món

Comparte

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Hablamos

Déjanos tus comentarios